Kommentarer:
Af Anneli Olesen     08. sep. 2020 15.32
Anneli Olesen
Studio Idevaerkgger indenfor det foto grafiske medie, men ikke i traditionel forstand.

Trepkasgade 6, kld. th
2100 København Ø

Mail olesen@anneli.dk
www.anneli.dk

september 7, 2020

Til Kunstforeningen
Jeg henvender mig til Kunstforeningen, da jeg gerne vil præsentere mig for jer, med henblik på, om i kunne have interesse i at udstille mine værker.
Mit navn er Anneli Olesen og jeg er selvstændig kunstner. Mit værksprog li en del år har jeg udstillet på forskellige gallerier og kunstforeninger. Ofte koncept udvikler jeg udstillingerne specifikt til de rum jeg udstiller i eller har en serie billeder som blot kan hænges op.
Jeg arbejder bredt indenfor mediet og har forskellige værk serier der kan udstilles. Værkerne kan se på min hjemmeside under menuen værker.
Collage
papir collage i en organisk og grafisk form. Alle er indrammet.
( jeg kan maile eksempler til jer, da de ikke kan ses på min hjemmeside )

Object Collage
- farver, teksturer og rumlig form.
Collagerne er ikke indrammet ( hvis det ønskes kan de indrammes ), så de skal kunne hænge frit på væg.
Foto collage
foto grafiske textiler
Værkerne her ikke indrammet og kræver at de kan hænge frit på væg og ophænges i fiskeline.

Grafik
Jeg er p.t ved at indrette et lille grafik værksted på mit studio, så jeg har ikke endnu en grafik serie som jeg kan præsentere for jer. Men håber i løbet af næste år. ( nogle ex. kan ses under projekt menuen; værker i proces på min hjemmeside )
Priser
Mine værker ligger mellem 3.000 - 7.000 kr. Grafik kan være mindre i pris. Udover kunstforeningens køb, giver jeg 25% rabat til medlemmer og 10% til ikke-medlemmer. Køb er til forhandling, alt efter Kunstforeningen økonomi.
Kort om mig
Oprindeligt er jeg uddannet designer fra KADK - Det kgl. Danske Kunst-akademis skole for design og har i mange år arbejdet som udstillingsscenograf og kulturformidler indenfor museums- og kulturområdet.
De sidste 10 år har jeg arbejdet med mine egne kunstprojekter og udstillinger, i billedlig, objektiv og rumlig kontekst.
Jeg vedlægger lidt billedmateriale til dette brev og øverst i brevet er der link til min hjemmeside, hvor der er mere info omkring mig, de beskrevne værker og udstillinger.
Jeg ser frem til at høre fra jer.

Anneli Olesen
Af Sølvig krontoft     02. jun. 2020 20.24
Hvor længe løber per baagøe udstillingen,.
Af Rie Holberg Pihl 1063     03. aug. 2018 14.27
Paletten vil gerne aflyse lørdag . 18/8 vi kommer ikke på værkstedet denne dag som ellers planlagt.
Af Henning Holm Nielsen     29. jul. 2018 15.19
Hej Annette
Vil Du venligst rette min mail adr. til nedenstående.
Af Kirsten Lang     18. jun. 2018 15.51
Er der en udstilling i denne uge (uge 25.2018)? Er der åbent tirsdag 19/6?
Mange hilsner
KIrsten Lang
Af Helle Margrete Nørlund     29. mar. 2018 13.15
Hej Annette
Jeff har lige snakket med dig. Han forstod ikke rigtigt hvad du snakkede om.
Af Anne Brodersen     16. feb. 2018 14.21
Jeg kan ikke finde vores medlemsnummer, vil I være venlige at sende det til mig -tak
Af Beth Hartmann     30. jun. 2017 11.56
jeg har booket datoer i juli, hvorfor har jeg ikke hørt fra jer?? og de er ikke indgået som bookede. Hilsen Beth Hartmann
Af Bent Rasmussen     09. apr. 2017 13.39
Hvorfor i alverden står der ikke noget om åbningstider på jeres hjemmeside. Det er i hvert fald ikke lykkes mig at finde det. Det er jo normalt noget man finder i hjemmesidens footer sektion eller under kontakt. Opsætning af hjemmesiden virker i det hele taget meget uigennemtænkt, som om man har valgt at prioritere æstetikken på bekostning af at følge generelle web-standarder for hvordan man præsenterer indhold på. I har glemt BRUGEREN
Af Anne-Lise Hansen & Birte Hartmann     27. feb. 2017 07.49
Generalforsamling - Fuldmagt

Da vi jo ikke har noget medlemskort går jeg ud fra at det, som oplyst ved indmeldingen, er nr. 31, der er vores medlemsnr.

Vi vil gerne give fuldmagt til at deltage i lodtrækningen om de indkøbte værker og giver hermed bestyrelsen fuldmagt til at agere i vores sted.
Håber dette er i orden ?

Birte Hartmann & Anne-Lise Hansen
Sømærkevej 9
3300 Frederiksværk
Af lisbeth jørnvil     20. mar. 2016 16.50
hej, det var da noget af en skuffelse at køre til Frederiksværk for at gå til en aflyst Kunstcafe hos jer i dag, man kan naturligvis blive syg, men hvorfor var der også aflåst til selve udstillingen ? Her på hjemmesiden har I ikke skrevet beskeden. hilsen Lisbeth
Af beth Hartmann     08. jun. 2015 14.39
Der er nogen som har fjernet mit lærred 80-80 som stod i køkkenafdelingen i værkstedet. Der var påbegyndt maling af 2 hjorte i gul og orange farver. Jeg vil gerne have lærredet tilbage snarest. telefon : 41432340. Der var ikke navn på, men grundet rengøring stod det i køkkenet.
SKRIV EN KOMMENTAR

Ris, ros, forslag og ideer...