FREDERIKSVÆRK OG OMEGNS KUNSTFORENING
Europæiske kunstnere

Fernisering lørdag  3/10 kl 14-16

"Stjernekoret" synger under ferniseringen fra kl 1430
Udstillingen er åben torsdag-søndag kl 13-16

Udstillingen er een af Sammenslutningen af Danske Kunstforeninger's vandreudstillinger.

 SDK skriver om udstillingen:


Det er en stor glæde for Sammenslutningen af Danske Kunstforeninger (SDK) at kunne præsentere denne vandreudstilling med 7 kunstnere fra den unge berlinske kunstscene gennem samarbejdet med Uwe Goldenstein og Berlin Selected Artists (BSA). Et samarbejde, som tidligere har været afprøvet i tre lokalforeninger med en anden udstilling for et par år siden.

Den berlinske kurator, forfatter og galleriejer Uwe Goldenstein har i over 10 ar altid søgt efter kunstneriske positioner, som repræsenterer en høj grad af selvstændighed, teknisk perfektion og sublime og magiske øjeblikke. Berlin som en international hovedstad for den unge kunstscene er derfor en ideel jagtmark. Med etableringen af BSA – Berlin Selected Artists (Berlin udvalgte kunstnere) i 2010 har Goldenstein skabt et netværk af kunstnere for i særdeleshed at kunne præsentere Berlins kunstscene i Europa i samarbejde med museer og gallerier i Danmark, Tyrkiet, Østrig, Ungarn, Italien og Tyskland.

De atten måneders vandreudstilling »The Magnificent Seven« i samarbejde med SDK er den anden serie fra BSA i danske kunstforeninger efter »Fragile Welten« i 2012. De syv fremragende såvel som frygtløse kunstnere betager os denne gang med en særdeles selvstændig og dristig æstetik. De smider deres lassos ud for at fange beskueren visuelt og trækker beskueren med ind i deres magiske billedverdener – og legemliggør på denne måde også Berlins mangefacetterede tiltrækningskraft.

Download folder om udstillingen i feltet til højre.
 
"The Magnificient 7" folder
3-25/10:” Magnificient 7”