FREDERIKSVÆRK OG OMEGNS KUNSTFORENING
Årets sommer Tema-udstilling i Ågalleriet er: Hønsefødder og Gulerødder

Inspirationen er hentet fra den velkendte sang; af teksten, af stemningen, af høns, gulerødder, svanehals eller hvad der måtte fange den enkeltes interesse.

Det er 12. gang tekstilduoen RAA, brodeuse Rikke Ruff og tekstilkunstner Annette Aare, har inviteret til denne fælles begivenhed i juli måned. Konceptet er mangfoldighed, alle tænkelige håndværk og håndarbejder har i årenes løb været repræsenteret: glas, keramik, pil, stof, tråd, maleri, træ, foto, garn, mix media mm.

Det overordnede tema er ens for alle medvirkende, men de fantasifulde ideer og det bearbejdede udtryk er altid yderst forskelligartet.
Det giver en spændvidde og en varieret udstilling.     

Et kollektivt projekt med kompetente udøvere – lige netop dét er temaudstillingens DNA.

Der er deltagere der har medvirket helt fra starten, nye er kommet til hver år og nogle har været med on and off. Det er frit for alle at tilmelde sig dette kollektive projekt.

Der er fernisering S
øndag d. 2. Juli 2023, kl. 14:00
Udendørs – ude i den fri natur, på plænen ved Ågalleriet

Derefter er udstillingen åben fra d. 4. juli til d. 28. juli. 2023.
Tirsdag til søndag kl. 13:00 til 16:00
Fri entré

Ågalleriet. Hans Futtrups Sti 3. Krudtværksområdet i Frederiksværk.


Arrangør: RAA
 RIKKE RUFF, Brodeuse
 ANNETTE AARE Tekstilkunstner                                                                              ”find din kreative AARE i en RUFF”
Værkliste 2023 Værkliste 2023
Pressemeddelelse Årets temaudstilling - Hønsefødder og gulerødder Pressemeddelelse Årets temaudstilling - Hønsefødder og gulerødder
2. - 28. juli: Temaudstilling: "Hønsefødder og gulerødder"