FREDERIKSVÆRK OG OMEGNS KUNSTFORENING
Den lokale kunstner Kamma Kaae vil føre os ind i den abstrakte udtryksform

Kamma Kaae skriver om sig selv:

Jeg er billedkunstner  og nordisk orienteret. Jeg udtrykker mig i geologiske og arktiske former/abstraktioner, udtryk som har ligget i mig altid. Inspirationen  er derfor fra mit indre univers, men naturligvis også fra rejser. Sammen med det geologiske blander der sig et andet interessefelt - arkitektonisk æstetik med iblandet ingeniørlignende scenarier. Alt i alt sammenstød i rumlige og skulpturelle former. Ordnet eller fraktureret/uordnet. Mit formsprog er konkret og konstruktivistisk.

 Titler på seneste solo- og gruppeudstillinger har derfor heddet

"Overgange" i Hedehuset, Kunstforening Humlen i Hedehusene 4.nov-14. dec. 2017

"Nordiske brudstykker" i Kulturhavn Gilleleje, juli/aug/sept 2017

"At skabes, at være , at forandres" i min soloudstilling Fyrgården, Hundested aug/sept 2016.

På Galleri North, København,  i 2015 gruppeudstilling "Fractured transformation"

 Jeg har arbejdet seriøst med maleriet de sidste 15 år og har i forløbet modtaget uddannelse fra 3 kunstskoler i København, senest 2 år på Kunstskolen Spektrum, Desuden6 semestre på kunsthøjskole i Svendborg og mange gange på Kunsthøjskolen på Ærø.

Materialet er akryl på lærred. Jeg sender til censurerede udstillinger og har deltaget på statslige censurerede udstillinger  - i 2013, 2015, 2016 på Kunstnernes Sommerudstilling og i 2012 og 2014 på Nordkraft i Aalborg.

Udstiller på messer indimellem.

Jeg er medlem af kunstnernetværk "Kunstrunden Nordsjælland" med 100 medlemmer, der bla har haft fællesudstilling på Marienlyst Slot i Helsingør i 2016 og 2017.

De sidste 2 år har jeg haft "Galleri-Atelier Kamma Kaae" i et tidligere fiskerhus på Nørregade 22 i Hundested. Normalt arbejder jeg der hver dag. Ellers ring 28210223 og lav en aftale

Følg mig på facebook  -- og på min hjemmeside www.kammakaae.com.

 Fri entre for medlemmer af Frederiksværk og Hundested kunstforeninger
Gæster kr 75,-
I pausen serveres kaffe og kage

Kamma Kaa søndag 28/1 kl 14