HEXE - over åen

Uddannet  keramisk formgiver fra Kunsthåndværkerskolen i Kolding

Studieophold ved Kansas City Art Institute. Afgang fra  Institut for Unika 1993

Efteruddannet på Det Kgl Danske Kunstakademi

Hexe har mange års kunstnerisk virke bag sig. Deltaget i gruppeudstillinger og lavet soloudstillinger - skulpturelle projekter i Danmark, Grønland og Canada.

Arbejderne spænder fra det installatoriske over skulpturelle, rumlige objekter til maleri.

Hexe har bl a deltaget på Kunstnernes efterårsudstilling  2003, hvorefter  Sammenslutningen af Danske Kunstforeninger viste en vandreudstilling med malerier og keramiske skulpturer, der  blev vist i Ågalleriet 2004.

Dengang kendte Hexe ikke noget  til Halsnæs, men har siden fået  tilknytning til området, hvor hun bor og arbejder med sine billeder idag - og udstillingen,  der vises i Ågalleriet i efteråret 2017 er skabt her.

Værkerne i ophængningen tager afsæt i glæden ved og facinationen af at færdes i naturen. I malerierne fabuleres i lag på lag over den forundring, frygt og forhåbning, som opstår, når man spørger til vores menneskelige færden på kloden.

www.hexe.dk
Hexe Udsen 7-28/10