FREDERIKSVÆRK OG OMEGNS KUNSTFORENING
KATTEGATKUNSTNERNES JUBILÆUMS UDSTILLING den 31.3 til 17.4 i ÅGALLERIET
Torsdag-søndag 13-16

 Kattegatkunstnerne fejrer 10 års jubilæum i 2017, og i den anledning åbner vi med en forårsudstilling i Ågalleriet, Frederiksværk. FERNISERING fredag 31.marts fra kl. 16 til 19.

Kunstnergruppen Kattegatkunstnernes medlemmer bor i Gribskov kommune eller har tætte tilhørsforhold hertil, og den består af 10 kunstnere. Vores censurerede medlemmer har alle meget forskellige udtryksformer: akvarel, akryl- og oliebilleder, mix-media, stofcollager, glasbilleder, skulpturer i glas og stentøjsler og keramik.

Vi har i de sidste mange år udstillet i Det Gamle Posthus i Gilleleje om sommeren og i det tidligere Kedelrum, hvor nu Kulturhavnen ligger.

De fleste af kunstnerne kommer fra Gilleleje, Rågeleje og Tisvildeleje. Fælles for os er ambitionen at skabe kunst, udstille sammen, lave events (fx på Kulturnatten i Gilleleje) og have det fornøjeligt. Vi har tæt tilknytning til Kattegat og det specielle lys heroppe, hvilket tydeligt kan ses i nogle af vores værker.

Kattegatkunstnerne består af Bent Andreassen, Rita Handest, Solveig Keller, Paul Lausen, Yvonne Gradert, Annelise Lemche, Mette Uhrup Nissen, Pia Falck Pape, Ib Radoor og Lone Reich.

Hvis man ønsker yderligere oplysninger om kunstnerne og se eksempler på det, medlemmerne har skabt, kan det findes på hjemmesiden: www.kattegatkunstnerne.dk

 

Kattegatkunstnerne 31/3 - 17/4